Asa cum va spunem si in primul articol marca Gulia&tonic, prima data cand ne-a venit ideea sa scriem despre „beuturici” eram, desigur, la un pahar de ceva pe undeva…nu imi sunt foarte clare detaliile, insa imi amintesc foarte bine cand a venit confirmarea ca „da, trebuie sa facem asta”!
Eram destul de obosite dupa o zi lunga, lunga (dar foarte misto, recunosc) la Websctock. Iesisem in ultima pauza a acelei zile, cumva teleghidate spre zona unde cei de la McCafe ne energizau mereu cu ceva bun.
Dar de data asta iesim din sala si observam ca in locul McCafe se instalasera cei de la Chivas! EVEN BETTER!!!
Ne-am mirat ca nu era nimeni! Dar nu aveam cum sa ratam asa ceva!
Am inceput prin a ne face poze cu sticlele gigantice de Chivas in timp ce unul din barmani ne ademenea cu cocktailuri pe baza de whisky. Apoi am inceput un debate, ca noi din experienta noastra stiam ca nu merge sa bei whisky altfel decat sec sau cel mult cu cola/energizant. Ca sa nu mai zicem ca ne era si mila de amaratul Chivas sa il lasam amestecat cu cine stie ce sucuri.
Dar barmanul a institat, stia el de ce e in stare!
La urma urmei avem un proiect de facut, deci sa ne punem pe experimentat!
Cred ca cea mai mare calitate a barmanului nu a fost ca a reusit sa faca niste bauturi absolut delicioase, ci ca a reusit sa ne ghiceasca atat de bine gusturile, incat, desi bautura Dianei era foarte buna, a mea imi placea muuult mai mult. Si Diana zice la fel, bautura mea era buna, dar a ei i-a placut mai mult! Felicitarile omule! Esti un adevarat talent!
Si ca un profesionist adevarat, nu ne-a dezvaluit reteta! Iar noi, dupa atatea pahare, tot nu ne-am dat seama ce punea in ele!
Cert e ca am avut noi grija sa le facem reclama de sa nu mai faca fata comenzilor!