Aseară, 17 martie, a avut loc evenimentul de deschidere al restaurantului-lounge Blue Fig, locaţie ce se recomandă a fi restaurant, bar & lounge high class, care oferă un meniu diversificat alcătuit din preparate cu specific internaţional şi cocktailuri delicioase.
Blue Fig este un restaurant, bar & lounge deschis în 10 ţări, precum Australia, America și Iordania, iar meniul conţine preparate pe baza reţetelor culinare din bucătăria internaţională. Fiind un restaurant high class, este locul perfect pentru petreceri private şi corporate, dar şi pentru a petrece câteva ore alături de cei dragi într-un loc special.
Restaurantul se desfăşoară pe două niveluri şi oferă un ambient confortabil şi prietenos. Mie restaurantul mi-a lăsat impresia de un diner high class. Canapele cu spătar înalt dispuse în jurul meselor m-a transpus imediat într-un film american. Pe lângă meniul cu specific internaţional, au şi o serie de cocktailurile speciale, cum ar fi cel cu smochine, emblema Blue Fig. Cocktail pe care sper sa il incercam si noi cat mai curand 🙂
De mancare se ocupă bucătar chef Alhamoui Moumen. De origine sirian, Alhamoui Moumen, este cunoscut între bucătari sub pseudonimul Rafa. Din 2008 lucrează ca bucătar în România. Rafa a participat şi la emisiuni – concurs televizate precum „Chefi la cutite”.
Evenimentul de deschidere a fost luat cu asalt şi de o mulţime de VIP-uri, precum Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Valentina Pelinel, Alexandra Ușurelu, Crina Matei şi alţii, iar Antonia ne-a încântat cu un concert live alături de band-ul său. Atmosfera a fost animată de magicianul Verdini şi DJ Dragoş Vulgaris.
Daca v-am facut curiosi, restaurantul Blue Fig va asteapta pe Strada Ştirbei Vodă 4, sector 1, Bucureşti.
Aruncati un ochi si pe pagina lor de facebook.
Ce ne-am distrat! Fain articol :*